2017-2018

Om het overzichtelijker te maken, staan met ingang van dit seizoen alle bepalingen van wedtsrijden waar de regio verantwoordelijkheid draagt, op één pagina

Regio miniorenfinales 2018

Beste vereniging,


Inmiddels zijn alle circuitwedstrijden voor de minioren gezwommen, wat betekent dat de ranglijsten bekend zijn. Het heeft even geduurd maar de laatste probleempjes zijn opgelost en hij lijkt nu compleet en correct te zijn.

De uitnodiging en de bepalingen worden spoedig gepubliceerd op de site van KNZBNoord. Hier alvast een overzicht voor jullie op naam van de verenigingen.

Aandachtspunten:

  • Controleer alsjeblieft de zwemmers die in dit seizoen zijn overgestapt naar een andere club. Het kan zijn dat deze zwemmer dubbel in de lijst staat of onder vermelding van een verkeerde club.
  • De wedstrijd van 6 januari 2018 in Emmen wordt niet meegenomen in de ranglijst.
  • Volg de bepalingen/werkwijze voor deelname aan deze wedstrijd.
  • Voor de parazwemmers, geef de classificatie(s) door.

Bij deze wedstrijd wordt er niet gewerkt met een LXF bestand.

Tot zover de communicatie over de Regionale Minioren Finales 2018.

Regiokampioenschappen

LIVETIMING REGIONALE WINTERKAMPIOENSCHAPPEN EMMEN

De uitslag met LXF-bestand staan inmiddels in de webkalender

Programmabestanden

Limieten

Bepalingen B-Kampioenschappen

De documenten gelden voor zowel de zomer- als winterkampioenschappen. Een aantal wedstrijden is nog niet toegewezen, dat proces is nog in volle gang. Zodra dit is afgerond, worden de documenten aangevuld (nieuwe versie, nieuwe datum in beeld). Zodra de programma's in PDF en LXF beschikbaar zijn, de definitieve tijden bekend zijn en/ of de definitieve toewijzingen bekend zijn, maken we dat hier en op onze facebookpagina bekend.

Zoekt u uitslagenbestanden (LXF)? Deze worden niet meer getoond in de webkalender vanwege privacy gevoelige data. U kunt uw Team Manager updaten via Swimrankings. Zie hiervoor dit stappenplan.