Uitnodigingen

Hieronder kunnen verenigingen hun uitnodigingen laten plaatsen voor zwemwedstrijden die binnen de KNZB Regio Noord georganiseerd worden. Het insturen van uitnodigingen kan per e-mail naar .


 

Open Nederlands Kampioenschap Studenten 24-02-2018

Op zaterdag 24 februari 2018 organiseert E.L.S.Z.W.V. Aquamania het Open Nederlands Kampioenschap Studenten in zwembad AquaRijn (25m) te Alphen aan den Rijn.

Voorheen heette dit evenement het Nederlands Studenten Kampioenschap Zwemmen en werd dit georganiseerd vanuit Stichting Studentensport Nederland. Sinds dit seizoen wordt deze wedstrijd georganiseerd in samenwerking met de KNZB.

Een student van uw zwemvereniging kan zich inschrijven voor maximaal twee individuele afstanden en twee estafettes. De kosten voor deelname bedragen €6,50 per student, ongeacht het aantal afstanden dat hij/zij zwemt.

Het zwemweekend start op vrijdagavond 23 februari met een pre-borrel in de Hut van ome Henne te Leiden (21:00u-02:00u). Na de wedstrijd op zaterdag is er in het zwembad in Alphen aan den Rijn gelegenheid om te dineren. De zaterdag zal afgesloten worden met een feest in de HiFi te Leiden (22:00u-04.00u). Uw studentzwemmers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de pre-borrel, het eten en/of het feest.

Inschrijven voor het eten en/of het feest kan via onderstaande link naar een google docs-formulier. De totale kosten voor het eten en feest zijn €5 per student. Wij bieden slaapplekken aan voor studentzwemmers die niet in staat zijn om met het nachtnet van de NS thuis te komen. Voor deze overnachting vragen wij een vergoeding van €1,50 per nacht per student. Ook dit kan in het google docs-formulier aangegeven worden.

In de bijlagen treft u de bepalingen voor het NK Studenten en het lxf-uitnodigingsbestand. Deze zijn ook te vinden op https://www.knzb.nl/vereniging__wedstrijdsport/wedstrijdsport/zwemmen/kampioenschappen/nk_studenten/.

Wilt u zo vriendelijk zijn om deze uitnodiging bij uw (master/student) zwemmers te verspreiden?

Graag zien wij uw inschrijving uiterlijk 10 februari tegemoet. Mocht u nog vragen hebben dan ontvangen wij deze graag via de mail: .
Met sportieve groet,
 
Marieke Ipema
 
Open Nederlands Kampioenschap Studentenzwemmen - NKScie '17-'18 
Hebe Ho-Kang-You (Voorzitter)
Martijn Wissink (Secretaris - Hoofd eten) 
Mariska Gach (Penningmeester - Hoofd feest)
Marieke Ipema (Hoofd wedstrijd)
Tim Coté (Bestuurslid zwemmen)
Anna van Hofslot (Bestuurslid activiteiten)

E.L.S.Z.W.V. Aquamania
Einsteinweg 6
2333 CC Leiden
Email: 

 

Uitnodiging "De Pinquin 1-uursestafette" op zaterdag 31 maart 2018 te Hoogezand

Beste zwemvrienden,

Allereerst wensen we jullie een gezond en een sportief 2018!
Wij nodigen jullie hierbij uit voor deelname aan de 22e "de Pinquin 1-uursestafette" op zaterdag 31 maart 2018 in Hoogezand.
Naast de uitnodigingsbrief zit ook het aanmeldformulier in de bijlage. We zouden jullie willen verzoeken om per estafetteploeg een aanmeldformulier te gebruiken (bij aanmelding van bijvoorbeeld 3 ploegen ook graag 3 formulieren gebruiken).
Mochten jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres .

We hopen een aanmelding van jullie te mogen ontvangen!
 
Met vriendelijke groet,
Z&PC De Inktvis & Dorpsraad Zuidbroek
 
Organisatiecommissie De Pinquin 1-uursestafette

Limietwedstrijd Leeuwarden 10-03-2018

Beste zwemvrienden,

Hierbij nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan onze limietwedstrijd op;

ZATERDAG 10 maart 2018

De wedstrijd vindt plaats in het zwembad “Het Kalverdijkje” te Leeuwarden.

Inzwemmen:   15.30 uur                   Aanvang: 16.00 uur                          

Kosten : 50 meter 1,75 / 100m  € 2,25  / 200m  € 3,00 / 400m  € 3,75                      Aantal banen: 6

Tijdelijke titel

Beste zwemvrienden,

Op zaterdag 7 april 2018 organiseert zwemvereniging De Valken een sprinttoernooi in zwembad “De Peppel” in Beilen. Bijgevoegd het programma. Jullie zijn van harte welkom om aan deze wedstrijd deel te nemen.

Informatie zwembad:    Zwembad De Peppel ,’t Spiek 4/6, 9411 KV  Beilen

Juryvergadering:              16:30 uur
Inzwemmen:                     16:30 uur
Start wedstrijd:                17:00 uur

Graag vernemen wij uiterlijk 22 februari of jullie meedoen met deze wedstrijd en een schatting van het aantal deelnemers. De programmastructuur en het lenex bestand zijn bijgevoegd.