Uitnodigingen

Hieronder kunnen verenigingen hun uitnodigingen laten plaatsen voor zwemwedstrijden die binnen de KNZB Regio Noord georganiseerd worden. Het insturen van uitnodigingen kan per e-mail naar .


 

Zwemmers gezocht

1

9 september 2018 Dokkumer Grachtzwemmen voor het goede doel !

Tijdens de Admiraliteitsdagen op 9 september organiseert Z&PC de Granaet in samenwerking met Lions club Dokkum Bonifatius een evenement, namelijk: Het Dokkumer Grachtzwemmen. Er zijn twee afstanden die gezwommen kunnen worden tijdens dit evenement: Het keerpunt van Dokkum (500 meter) en de Nautische Mijl (1852 meter). De zwemtocht wordt gehouden in en rondom de bolwerken; zowel de start als de finish vindt plaats bij het Hellinghûs.
Aan het Dokkumer Grachtzwemmen is ook een goed doel verbonden, voor dit jaar hebben wij gekozen voor de organisatie 'kinderen van de voedselbank'.

Voor dit evenement hopen wij uiteraard op zoveel mogelijk deelnemers. Hiervoor hebben wij sportieve mensen nodig, en wij denken dat jullie club hier zeer geschikt voor is!

Deelnemers dienen zich persoonlijk in te schrijven via onze internetsite maar het is natuurlijk mogelijk om als team samen met elkaar te zwemmen. Zo kan er natuurlijk op een bijzondere en sportieve manier aan de teambuilding worden gewerkt.
Kosten Keerpunt van Dokkum: €10,50
Kosten Nautische mijl: €15,50.

Dit gehele bedrag komt ten goede aan: 'kinderen van de voedselbank'.

Wij verwijzen u graag naar onze website: www.dokkumergrachtzwemmen.nl
Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen horen wij graag van u!

Met sportieve groet,
Namens organisatie Dokkumer Grachtzwemmen,
2018 DGZ.pdf

21ste Memorial ANTEUNIS - Gent 27+28 oktober 2018