Nieuwsoverzicht

13-9-2019

In het miniorencircuit zijn dit jaar ook de z.g. challenges opgenomen. Daarvan zijn een 4-tal filpjes gemaakt, zodat je kunt zien wat de bedoeling is. 

 

29-8-2019

De eerste indelingen voor de minioren-junioren en de junioren, jeugd en senioren wedstrijden staan online. Sta je er niet bij en wil je wel mee doen als club? Meld je dan via zwemmen@knzbnoord.nl

08-8-2019

Op de KNZB site is de afgelopen dagen zo veel mogelijk alles bijgewerkt naar het aanstaande seizoen. Ook in Splash zijn de diverse sjablonen inmiddels beschikbaar. Binnenkort zal ook de website van het Sportmodel online gaan. Begin september komen hier ookd e videobeelden voor de challenges op te staan. Vanwege allerlei vakantieplanningen is het niet gelukt om dit eerder voor elkaar te krijgen.

10-7-2019

De finales zitten er weer op, met verrassende winnaars van het verenigingsklassementen.
Dat er hard gezwommen is, blijkt wel uit het aantal pagina's dat de kanjerkijsten lang is!

 

04-7-2019

We hebben aangekondigd dat de limieten en bepalingen voor het volgende seizoen vóór 1 juli zouden worden geplaatst. Aangezien we nog met het bondsbureau in overleg zijn, wordt dat een paar dagen later.
 

24-6-2019
 
Door Edwin Jager
 
Afgelopen 15 juni heeft de laatste ronde van de NSZK seizoen 2018-2019 plaatsgevonden in het buitenbad van Piranha in Enschede. De dag waarop het kampioenschap beslist zou worden en er gestreden werd voor elke punt in het klassement. Voor G.S.Z.V. De Golfbreker was het een extra spannende strijd. In het kampioenschap scheelde het slechts 15 punten (op de ruim 3000 punten!) in het nadeel tegenover SPONS Amsterdam. Terwijl de ploeg met ruim 60 man sterk stond ging de wedstrijd van start.
Deze begon tijdens het inzwemmen nog met een kleine stortbui, maar aangezien iedereen bij het zwembad niet vies is van water, kon de strijd vlak daarna hard doorgaan. De competitie ging voor een aantal uren door met prachtig weer boven ons hoofd. Helaas was dit niet voor ieder geluk, gezien er velen op de rugcrawl in de lijn belandden. Toch kon iedereen genieten van het weer en de wedstrijd, want samen met het blauw-gele leger aan de badrand straalde ook de hemel blauw met geel. ’s Avonds kwam het verlossende woord betreffend de uitslag. Het resultaat van een vol jaar hard trainen en strijden betekende voor de Golfbreker een tweede plek in het klassement. Natuurlijk werd er gebaald van het verliezen van het kampioenschap, maar met 4379 punten, 117 punten beter dan vorig jaar, mag iedereen trots zijn met wat er gepresteerd is. Met de moeite en energie die in dit jaar heeft gezeten mag ook de tweede plek zeker gevierd worden.
Daarnaast kijken we terug op een sportief en gezellig jaar. Maar SPONS, geniet er nog van, want op 12 oktober zullen wij er weer alles aan doen om bovenaan de ranglijst te staan
 
17 pagina's1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > »