Nieuwsoverzicht

09-12-2017

De zwemcommissie krijgt nogal wat vragen over het opsturen van LXF-uitslagbestanden. Daarover staat in de laatste nieuwsbrief van de bond het volgende:

Wellicht heeft u het al gemerkt, het is vanaf heden niet meer mogelijk om rechtstreeks uitslagbestanden (LXF) te downloaden vanuit de webkalender. Vanwege de privacy wetgeving is dit nu achter de verenigings-inlog geplaatst. Lees er meer over in het Stappenplan op de KNZB webkalender.

En op de webkalender:

Zoekt u uitslagenbestanden (LXF)? Deze worden niet meer getoond in de webkalender vanwege privacy gevoelige data. U kunt uw Team Manager updaten via Swimrankings. Zie hiervoor dit stappenplan.

De regio kan dus geen LXF-bestanden meer verzenden.

Als u niet over een inlogcode beschikt, is het noodzakelijk dit binnen uw vereniging te bespreken.

09-12-2017
Nu de estafettes tijdens de B-kampioenschappen niet door kunnen gaan, willen we jullie de gelegenheid bieden alsnog te starten met je estafette team maar dan tijdens de kerstestafette wedstrijd!
We verlengen de inschrijfdatum naar vrijdag 15 december 18 uur!
 
Met vriendelijke groet
TC Wedstrijdzwemmen HZ&PC
08-12-2017

Beste zwemmers en trainers,

Vanwege de overweldigende belangstelling voor de regio B-kampioenschappen van 16 en 17 december in Hoogezand, hebben we helaas moeten besluiten dat er, vanwege de tijdsduur, zwemmers  moeten worden afgewezen.

Om zoveel mogelijk individuele zwemmers de kans te geven te starten, is er besloten alle estafettes te laten vervallen.  Voor de zaterdag 16 december is dit nog niet genoeg. Het programma duurt dan nog te lang en daarom hebben we besloten om in programma 1, 200 ws het maximale aantal series per leeftijdsgroep op 4 gezet. Datzelfde geld voor programma 3, 100 rs. Hier is het maximale aantal series per leeftijdsgroep op 5 gezet. De overige zwemmers blijven reserve staan. Bij afmeldingen zal de eerstvolgende zwemmer op de lijst met afwijzingen worden geplaatst. Er zal worden bijgeplaatst tot uiterlijk woensdagavond 13 december 20 uur.

De startlijsten zullen vandaag nog op de livetiming pagina van KNZB Noord worden gezet.

We hopen op ieders begrip.

04-12-2017

Het 2e deel van de 25/50m competitie mocht zich verheugen in een enorme deelname. Bij 400 deelnemers! Als dat zo blijft groeien, komen we wellicht, net als in 'de goeie ouwe tijd' weer op 3 wedstrijden per weekend :-)
De kanjerlijst vind je hier.

Komen er nog kanjerdiploma's? Ja daar wordt nog aan gewerkt (25m finale, 50m finale, 2017-2018 deel 1 + deel 2)
Nog even geduld, dus....

22-11-2017

Seksuele intimidatie, een thema die geen enkele relatie met sport zou moeten hebben. Helaas is het tegendeel waar. De laatste jaren zijn er verschillende incidenten in (of in de omgeving van) het zwembad in het nieuws geweest. Iedereen moet in een veilige sportomgeving kunnen sporten. Begeleiders in de sport hebben de verantwoordelijkheid om de sociale veiligheid te borgen.

Bijscholing vernieuwd!

Begin 2017 is deze bijscholing vernieuwd ten opzichte van vorig jaar. Wijzigingen die doorgevoerd zijn, is dat een groot deel van de basis informatie aan wordt geboden via een e-learning. Tijdens de bijeenkomst ga je aan de slag met een raamwerk wat binnen de vereniging neergezet kan worden om seksuele intimidatie te voorkomen. Zo krijg je echt handvatten om hier binnen de vereniging verder mee bezig te gaan.

Inhoud bijscholing

De KNZB biedt gratis de bijscholing ‘Preventie seksuele intimidatie’ aan om inzicht te geven in deze thematiek en bewustwording te creëren. Deze bijscholing sluit nauw aan bij campagne Code Blauw.

Voor wie?

De bijscholing is bedoeld voor bestuursleden en trainers.

Data en locatie bijscholing

Donderdag 21 december 2017               van 19.00 – 22.00 uur                 Leiden

(inschrijven tot 14 december 2017)

De deelnemers aan de bijscholing ontvangen na afloop een certificaat. Dit certificaat is zowel voor de afronding van de e-learning als voor de workshop.

Met het certificaat heeft u recht op twee licentiepunten.

Inschrijven

Inschrijving verloopt via de KNZB webshop. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van de bijscholing preventie seksuele intimidatie.

Voor verdere informatie kunt u ook contact opnemen met de afdeling sport van de KNZB.
E        jose.de.roos@knzb.nl                   W       www.knzb.nl           T        030 751 3209

20-11-2017

Er worden inmiddels aardig wat wedstrijden van live-timing voorzien.
Daarom is daarvoor een apart menupunt gemaakt, onder 'Wedstrijdzwemmen':
https://www.knzbnoord.nl/wedstrijdzwemmen/livetiming

17 pagina's1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > »