Regionale Waterpoloschool (RWPS)

MIDVOOR CLINIC MET BORIS ZLOKOVIC. KLIK HIER VOOR MEER INFO EN INSCHRIJVEN.

 

Bij de Regionale Waterpoloschool krijg je verenigingsonafhankelijk training van gekwalificeerde trainers op basis van de KNZB leerlijn. De training is in seizoen 2018-2019 bedoeld voor alle spelers die in 2004 of later zijn geboren, ongeacht niveau, voorkennis of ervaring. De RWPS trainers geven gediffrentieerd les, zodat iedereen op z'n eigen niveau training krijgt. Doel van de Regio Waterpoloscholen is om spelers van alle verenigingen extra training aan te bieden. Daarnaast is het de bedoeling dat trainers daar van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren, zodat we in het Noorden steeds meer in dezelfde lijn training geven en spelers opleiden.

tektje

Ook is de Regio Waterpoloschool een mooi platform om talent te herkennen. Zodra deze talenten in beeld zijn kan er met hen een programma op maat gemaakt worden i.s.m. het RTC.

 

kaartje

 

Doelgroep van de RWPS zijn spelers die in 2004 of later geboren zijn.

Op dit moment zijn er op 4 locaties RWPS trainingen. 
Leeuwarden
Heerenveen
Groningen
Emmen

Bij de RWPS kun je extra trainen en meer leren van ervaren trainers. Je kunt hier trainen met kinderen van andere verenigingen waardoor je samen beter kunt worden. Alle RWPS'en werken samen met hetzelfde programma waardoor we binnen de regio allemaal hetzelfde doen en dus samen vooruit gaan!

Deelname aan de RWPS trainingen kost €50,00 per jaar. 

Hieronder staat de link om je in te schrijven voor seizoen 2018-2019.

SCHRIJF JE IN!

Trainingstijden:

trainingstijden

 

De trainingen zijn op de volgende data:

rwps