Regionale Waterpoloschool (RWPS)

RWPS zal komend jaar weer op drie locaties te vinden zijn. De RWPS Fryslân zal in Heerenveen te vinden zijn, de RWPS Groningen in de gelijknamige stad en de RWPS Drenthe zal komend seizoen onderdak vinden in Meppel.

Bij de Regionale Waterpoloschool krijg je verenigingsonafhankelijk training van gekwalificeerde trainers op basis van de KNZB leerlijn. De training is in seizoen 2019-2020 bedoeld voor alle spelers die in 2005 of later zijn geboren, ongeacht niveau, voorkennis of ervaring. De RWPS trainers geven gediffrentieerd les, zodat iedereen op z'n eigen niveau training krijgt. Doel van de Regio Waterpoloscholen is om spelers van alle verenigingen extra training aan te bieden. Daarnaast is het de bedoeling dat trainers daar van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren, zodat we in het Noorden steeds meer in dezelfde lijn training geven en spelers opleiden.

Ook is de Regio Waterpoloschool een mooi platform om talent te herkennen. Zodra deze talenten in beeld zijn kan er met hen een programma op maat gemaakt worden i.s.m. het RTC.

 

Doelgroep van de RWPS zijn spelers die in 2005 of later geboren zijn.

De RWPS is in alle drie provincies vertegenwoordigd.

Bij de RWPS kun je extra trainen en meer leren van ervaren trainers. Je kunt hier trainen met kinderen van andere verenigingen waardoor je samen beter kunt worden. Alle RWPS'en werken samen met hetzelfde programma waardoor we binnen de regio allemaal hetzelfde doen en dus samen vooruit gaan!

Deelname aan de RWPS trainingen kost voor het seizoen 2019-2020 €75,00 voor deelnemers die lid zijn van een waterpolovereniging in de regio Noord. Deelnemers van buiten de regio Noord betalen €250,00.

 

De trainingen beginnen weer op 15 september 2019. Definitieve datumlijst volgt zsm op deze plek.

Trainingstijden:

Heerenveen Sportstad:
08:30 - 09:00  droogtraining in de Epke Zonderland Hal (shirt/short)
09:00 - 10:30  zwembad

Groningen Helperzwembad:
11:30 - 12:00  droogtraining “oude Helperbad” (shirt/short)
12:00 - 13:30 zwembad (nieuwe Helperbad)

Meppel Bad Hesselingen:
08:30 - 10:00 zwembad

Hieronder staat de link om je in te schrijven voor seizoen 2018-2019.

SCHRIJF JE IN!

De RWPS Noord is onderdeel van de stichting talentontwikkeling in de zwemsport Noord Nederland. Voor alle activiteiten kijk op de site van de stichting: www.zwemtalent.nl