Nieuwsoverzicht

15-12-2021

Vanmorgen zijn de deelnemende verenigingen via de email al geinformeerd met het onderstaande bericht. Ook later vandaag kwam de KNZB met een nieuwsbericht op de diverse social media kanalen.

https://www.knzb.nl/actueel/nieuws/bericht/1000053867/wat_betekenen_de_coronamaatregelen_voor_onze_sporten/

Beste verenigingen,

Naar aanleiding van de persconferentie gisteravond, hebben we in overleg besloten om de minioren clubmeet van a.s. zaterdag 18 december NIET door te laten gaan.

Er zal, in overleg met de KNZB worden gekeken of, en zo ja wanneer, de wedstrijd in kan worden gehaald.


Met sportieve groeten,

Foka Dingshoff en Sharon Bergsma
Regio zwemcommissie

25-10-2020

VOG:

In de ALV van de KNZB is besloten dat alle kaderleden een VOG moeten hebben voor 1/1/22. Dit is het vergaderbesluit.

Er is een handig stappenplan gemaakt om het eenvoudiger te maken voor de implementatie van de VOG’s binnen de vereniging.

Dit is de link naar de eerste uiting van de campagne voor het VOG.  

Subsidies:

Er zijn diverse noodmaatregelen voor sportverenigingen. Hier staan de diverse mogelijkheden. Daarnaast zijn er ook regionale maatregelen. Deze staan hier.

Het sportakkoord is nu binnen elke gemeente rond. Er zijn een heleboel mooie mogelijkheden. Controleer hier wat het voor jouw vereniging kan betekenen.

Mochten verenigingen vragen hebben, dan kunnen jullie bij het regiobestuur terecht als het regionale vragen betreft.
Mochten het overkoepelende vragen, dan zijn jullie meer dan welkom contact met onze accountmanagers op te nemen. De link naar hun gegevens staan hier.

02-9-2020

Beste waterpolo vrienden

Het tekort van de scheidsrechter loopt verder en verder op.
We willen graag heel veel scheidsrechters erbij hiervoor heb ik al jullie hulp nodig. Ga zorgen voor één scheidsrechter per ingeschreven team. Als dit aantal is bereikt dan hoeven we niet continu te zoeken naar scheidsrechters om deze op de wedstrijden te zetten. Scheidsrechters kunnen toe, met laten we zeggen 10 – 20 wedstrijden, in plaats van 50.

meer informatie over de cursus: informatie SR3 cursus.pdf

Dank alvast voor uw medewerking

Met vriendelijke groet
Rene van der Velde
Scheidsrechterzaken KNZB noord

11-4-2020

balOndanks de ingewikkelde situatie waarin de sport zich door de coronacrisis bevindt, gaat op de achtergrond de voorbereiding op de komende competitie volop door.

De KNZB regio Noord en de RWPS hebben vandaag naar alle verenigingen een mail verstuurd met betrekking tot het jeugdwaterpolo in 2020-2021. Het gaat om een uiteenzetting van de uitgangspunten en een enquête om de beginsituatie bij de start van het seizoen goed in kaart te hebben. Nieuwsgierig? mail mbt jeugdwaterpolo in de regio Noord aan de verenigingen 11 april 2020.pdf

11-3-2020

Naar aanleiding van de maatregelen van de Brabantse veiligheidsregio's en het advies van NOC*NSF heeft de KNZB besloten al haar wedstrijden en activiteiten in Noord-Brabant tot en met maandag 16 maart niet door te laten gaan. In vervolg op eerdere berichtgeving, brengen wij u hierbij op de hoogte van specifieke maatregelen die de KNZB heeft moeten nemen inzake het indammen en verdere verspreiding van het coronavirus.

Bijgaand de link naar het persbericht van de KNZB:
https://www.knzb.nl/actueel/nieuws/bericht/1000048629/update_coronavirus_en_activiteiten_knzb/

De afdeling waterpolo zal de competitie voor aankomend weekend aanpassen met betrekking tot de wedstrijden en officials:

Alle ingedeelde officials uit Noord-Brabant worden van de wedstrijden afgehaald en volgt herindeling.
Alle wedstrijden in Noord-Brabant worden uitgesteld.
Alle wedstrijden waarin teams / verenigingen uit Noord-Brabant betrokken zijn maar buiten Noord-Brabant ingepland staan, worden uitgesteld.

We zijn druk bezig om de wedstrijden uit het programma te halen en de indeling van de officials aan te passen. Geef ons de tijd om dit uit te voeren, u ziet het vanzelf via de app – Sportlink club.


Koninklijke Nederlandse Zwembond


 

09-2-2020

In verband met de extreme weersverwachting op zondag 9 februari zijn alle waterpolo wedstrijden in de regio Noord afgelast

2 pagina's1 2 >