Nieuwsoverzicht

28-5-2016

De KNZB biedt gratis de bijscholing ‘Preventie seksuele intimidatie’ aan om inzicht te geven in deze thematiek en bewustwording te creëren. In deze bijscholing leert u hoe u grensoverschrijdend gedrag herkent, hoe u iemand kunt aanspreken en wat u kunt ondernemen als het mis is. Trainers, coaches, begeleiders en bestuurders hebben de mogelijkheid deel te nemen aan deze sporttak overstijgende bijscholing.
Lees hier de flyer met alle informatie

01-4-2016

De stukken voor de regioraad van 13 april a.s. vind je hier

08-2-2016

Het regiobestuur heeft een nieuwsbulletin gepubliceerd. Je vindt deze bij de overige nieuwsbrieven: http://www.knzbnoord.nl/nieuws/nieuwsbulletins

02-2-2016

Momenteel is de KNZB onderzoek aan het doen naar opleidingen voor Instructeurs/trainers/coaches.  De enquête is bedoeld voor   opleiders, bestuurders en instructeurs/trainers/coaches.

https://fd7.formdesk.com/knzb/opleiding_trainer_coach

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij femke.lourens@knzb.nl

Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,
Koninklijke Nederlandse Zwembond
Femke Lourens
afdeling opleidingen

21-3-2015

De stukken voor de komende Regioraad van 4-4-2015 zijn gepubliceerd. Je vind ze hier

27-10-2014

Woensdag 22 oktober was de najaarsregioraad van het bestuur regio Noord. Aan het begin van de vergadering zijn twee prijzen uitgereikt. De eerste prijs was een vrijwilligersprijs en de twee prijs betrof een organisatieprijs.
(Klik op de titel om het hele bericht te lezen)

2 pagina's1 2 >

Synchroonzwemmen in regio Noord

Synchroonzwemmen wordt in regio Noord door zes verenigingen beoefend. In de provincie Friesland zijn dat HZ&PC –Heerenveen, DZ&PC  Drachten en ZCNG’34 uit Oosterwolde. In Groningen is Trivia de enige synchroonzwemvereniging en in Drenthe zijnd e verenigingen De Kikker uit Emmen en de Spatters uit Beilen actief in de synchroonzwemwereld.

De regiosynchroonzwemcommissie organiseert elk seizoen diverse wedstrijden en door de aankomende synchroonzwemmers diplomazwemmen.
De vijf aanloopdiploma’s worden in drie diplomasessies verzwommen, waarbij certificaten kunnen worden behaald. Drie certificaten levert vervolgens een diploma op. Een vierde diplomazwemsessie wordt gebruikt om gemiste sessies in te halen of nog een kans te maken op een certificaat of diploma.

Samen met regio Oost organiseert de synchroonzwemcommissie van regio Noord een aantal techniekwedstrijden in de beide regio’s.  Daarnaast wordt elk jaar een uitvoeringswedstrijd georganiseerd in regio Noord.
Voor zowel diplomazwemmen als techniek en diplomazwemmen is een reglement vastgesteld door de regionale synchroonzwemcommissie.