Nieuwsoverzicht

27-3-2017

f

Foto: Parazwemmen Noord-Nederland

Parazwemmen Noord-Nederland staat dit jaar in de schijnwerpers tijdens ManMeer!-Cup Bekerfinales. Deze finales vinden plaats op zaterdag 15 april in Heerenveen. De organisatie is in handen van de Stichting Waterpolo Fryslân in samenwerking met SGHA, Sportstad en de K.N.Z.B. Vorig jaar zette zij zich in voor de Stichting Milou. Dit jaar werd na overleg met Sport Fryslân gekozen voor het Parazwemmen in Noord Nederland.

(Klik op de titel om het hele bericht te lezen)

21-12-2016

Wow! Tijdens het sportgala werd Liesette Bruinsma uitgeroepen tot paralympisch sporter van het jaar.

Geleficiteerd!!

Liesette Bruinsma (foto: nos.nl)

28-5-2016

De KNZB biedt gratis de bijscholing ‘Preventie seksuele intimidatie’ aan om inzicht te geven in deze thematiek en bewustwording te creëren. In deze bijscholing leert u hoe u grensoverschrijdend gedrag herkent, hoe u iemand kunt aanspreken en wat u kunt ondernemen als het mis is. Trainers, coaches, begeleiders en bestuurders hebben de mogelijkheid deel te nemen aan deze sporttak overstijgende bijscholing.
Lees hier de flyer met alle informatie

01-4-2016

De stukken voor de regioraad van 13 april a.s. vind je hier

08-2-2016

Het regiobestuur heeft een nieuwsbulletin gepubliceerd. Je vindt deze bij de overige nieuwsbrieven: http://www.knzbnoord.nl/nieuws/nieuwsbulletins

02-2-2016

Momenteel is de KNZB onderzoek aan het doen naar opleidingen voor Instructeurs/trainers/coaches.  De enquête is bedoeld voor   opleiders, bestuurders en instructeurs/trainers/coaches.

https://fd7.formdesk.com/knzb/opleiding_trainer_coach

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij femke.lourens@knzb.nl

Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,
Koninklijke Nederlandse Zwembond
Femke Lourens
afdeling opleidingen

2 pagina's1 2 >