Nieuwsoverzicht

25-10-2020

VOG:

In de ALV van de KNZB is besloten dat alle kaderleden een VOG moeten hebben voor 1/1/22. Dit is het vergaderbesluit.

Er is een handig stappenplan gemaakt om het eenvoudiger te maken voor de implementatie van de VOG’s binnen de vereniging.

Dit is de link naar de eerste uiting van de campagne voor het VOG.  

Subsidies:

Er zijn diverse noodmaatregelen voor sportverenigingen. Hier staan de diverse mogelijkheden. Daarnaast zijn er ook regionale maatregelen. Deze staan hier.

Het sportakkoord is nu binnen elke gemeente rond. Er zijn een heleboel mooie mogelijkheden. Controleer hier wat het voor jouw vereniging kan betekenen.

Mochten verenigingen vragen hebben, dan kunnen jullie bij het regiobestuur terecht als het regionale vragen betreft.
Mochten het overkoepelende vragen, dan zijn jullie meer dan welkom contact met onze accountmanagers op te nemen. De link naar hun gegevens staan hier.

15-1-2020

Op 1 februari is er weer een open training in Heerenveen.

Zaterdag 1 februari 2020
Zwembad Sportstad Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 23Q
8448 JA Heerenveen
Tijdstip: 09:45 - 11:30 uur 

De info vind je in de bijgaande flyer (in PDF)

09-12-2018

logoDe KNZB heeft de opleidingsstructuur voor trainersopleidingen grondig gerenoveerd. Onder het tabblad opleidingen vindt u hoe de nieuwe situatie er voor onze regio uitziet.

 

 

27-11-2018

Het behoud van jongeren bij de vereniging is een thema dat leeft bij veel sportverenigingen en gemeenten. Op tienjarige leeftijd sport 80% van de Nederlandse kinderen wekelijks en zijn net zoveel kinderen aangesloten bij een sportclub. Als ze een paar jaar ouder zijn, stromen bij de meeste sporten veel jongeren uit. Het blijkt moeilijk te zijn om deze kinderen op latere leeftijd weer in beweging te krijgen. Waarom stoppen zoveel jongeren met sporten en wat kun je doen om dit te voorkomen en juist deze groep te binden en te behouden?

De KNZB organiseert met medewerking van Aqua’68 een interactieve workshop over dit thema op dinsdagavond  11 december a.s. in de Bonte Wever in Assen.
Met een update van beschikbare kennis, ervaringen, goede voorbeelden en vooral de inbreng van een aantal jongeren zelf gaan we aan de slag met het ledenbehoud binnen uw vereniging!
Interesse? Deelname is gratis.

In de bijlage vindt u de uitnodiging en de link naar het aanmeldformulier.

13-5-2018

Invoering Algemene Verordening Gegevensverwerking per 25 mei 2018: Bent u er klaar voor??
In de bijgaande nieuwsbrief van de KNZB staat hierover de noodzakelijke informatie.
Nieuwsbrief AVG.pdf

27-2-2018

Naast de bijeenkomst sportlink voor waterpolo secretarissen tijdens het KNZBNOORD congres, is er op 7 maart ook een bijeenkomst voor verenigingssecretarissen en andere SL gevbruikers.

TriVia organiseert 7 maart samen met Sportlink en KNZB regio Noord een voorlichtingsavond over de verschillende modules van Sportlink. Club.Basis, Club.Contributie, Club.Boekhouding, Club.Vrijwilligers en Club.Datservice zullen onder andere besproken worden!
Mocht je geïntereseerd zijn, wacht dan niet en stuur de naam van je vereniging + je eigen naam naar bestuur@trivia.nl voor de locatie/tijd.

2 pagina's1 2 >